Udvekslingsstudent i USA

 

Som udvekslingsstudent i USA får du chancen for at opleve den sande high school spirit som amerikanske skoler er kendte for. Sportskonkurrencer, sjove aktiviteter, individuelle skoleskemaer såvel som events, som prom og homecoming, er alle typisk amerikanske high school-elementer som venter på dig.

Hos Explorius får du chancen for at opleve high school-livet i USA lige som du ønsker. Det vældig store land byder på alle former for livsstile, kulturer og klimaer, som gør at hver enkelt udvekslingselev får en helt unik oplevelse. USA har været blandt vores mest populære high school-destinationer igennem mange år, og det er også nemt at forstå hvad der tiltrækker vores elever. Amerika’s åbne og venlige high school-studenter, tilsammen med de kærlige værtsfamilier giver dig følelsen af at være hjemme i løbet af ingen tid. 

Ansøg om et High School-år

Vores high school-programmer

I USA tilbyder vi en lang række af udvekslingsprogrammer. Læs mere om vores programmer i USA.

Vælg hvor i USA du gerne vil studere

Din udveksling – dit valg! Dit high school-år er en én-gang-i-livet oplevelse og vi arbejder altid hårdt på at sammensætte det udvekslingsår som du drømmer om. Som en del af dette, tilbyder vi en lang række områdeønsker i USA. Dette er perfekt for dig som allerede nu har et bestemt billede af hvilken stat, region eller by du vil studere i, i USA.
  

Se vores områdesønsker


Om high school i USA

Uanset hvor i USA du vil studere, vil du helt sikkert få oplevelsen af den typiske high school spirit som amerikanske high schools er kendt for. Du vil genkendte mange elementer her, fra forskellige high school-film. Deres engagement i klubber, prom og homecoming, såvel som Friday Night Football er alle rigtige fænomener. Som high school-student i USA vil du ikke have et kedeligt minut.

Som udvekslingsstudent vil du oftest blive placeret i en junior eller senior klasse. Dette afhænger af din alder, karakterer og den lokale high schools regler. Som en senior vil du få muligheden for at deltage i graduation ved skoleårets afslutning. Forestil dig at afslutte din high school-udveksling iført det typiske graduation outfit, modtage dit diplom, tage billeder og have det sjovt med dine klassekammerater. Kan du forestille dig en bedre afslutning til dit amerikanske high school-år?

Fag og skoleaktiviteter

Som high school-student i USA kan du vælge blandt en lang række fag som du gerne vil studere. Udover at have obligatoriske fag, såsom matematik og engelsk, anbefaler vi stærkt at tilmelde sig nogle fag som ikke er så almindelige i dit hjemland, hvis du får muligheden for det. Det kan være American History, Public Speaking eller American Literature, for eksempel. Sammen med din vejleder vil du få muligheden for at lave det perfekte skema for dig, som dækker alle dine ønsker og behov.

Skolerne i USA har generelt stort fokus på sport og efter-skole aktiviteter. Både os hos Explorius, såvel som vores tidligere udvekslingsstudenter, anbefaler stærkt at engagere sig i sport eller deltage i en klub under din udveksling i USA. Deltag i try-outs for forskellige sportsgrene såsom cheerleading, basketball, fodbold og crosscrounty, så snart du ankommer. Dette er en fremragende mulighed for at få venner og blive en del af high school-livet.

Soft Landing Camp i New York

Uanset hvilket af vores udvekslingsprogrammer du ansøger om, vil dit spændende high school-eventyr starte med Soft Landing Camp i New York*. I løbet af fire dage vil du få muligheden for at opdage det bedste af New York City såvel som blive forberedt på dit nye liv i USA. Sammen med andre udvekslingsstudenter fra Explorius vil du få den bedst tænkelige start på din udvekslingsoplevelse.

Dine dage i New York

 

Dag 1: Ankomst og velkomst møde.  

 

Dag 2: “Tilpas dig til USA” workshop om morgenen. Øvre Manhattan sightseeing, efterfulgt af en inkluderet frokost i Central Park. Se Rockefeller Center, Fifth Avenue, Times Square og Madison Square. 


Dag 3: “Amerikansk kultur” workshop, efterfulgt af sightseeing af nedre Manhattan. Se 9/11 Memorial, Frihedsgudinden, Wall Street, Chinatown og little Italy.

Dag 4: “Flight” workshop og strand dag. Vi tilbringer dagen ved Seaside Heights, en af de mest populære strande i New Jersey. 

Dag 5: Afrejse tid. Lad udvekslings eventyret begynde!

Ved ankomst vil du blive afhentet af vores personale i lufthavnen. Sammen vil vi tage til hotellet hor du vil dele et værelse sammen med andre Explorius-elever. Morgenmad er inkluderet hver dag i campen. 

*Vær opmærksom på, at Soft Landing Campen ikke er inkluderet til dig, som rejser på et forårs semester. 

 

Hawaii Reunion - oplev Hawaii

Benyt chancen for at møde dine venner fra Soft Landing Campen til et reunion på den paradisiske ø Hawaii. Turkisblåt vand, palmer og solskin venter forude på denne fantastiske tur. Læs mere om vores Hawaii Reunion-tur.

Ansøg om et år på udveksling

 

Din fritid i USA

Enestående natur, levende byer, tørre ørkener eller smukke sandstrande. Afhængigt af hor i USA du kommer til at bo vil din fritid muligvis se anderledes ud. Hvad næsten alle vores udvekslingselever har tilfælles er, at størstedelen af deres fritid faktisk tilbringes på skolen. Der bliver anbefalet at kombinere akademiske mål med en blanding af aktiviteter og sport i USA. En typisk amerikansk high school tilbyder derfor ofte mange klubber og sportsaktiviteter for deres elever. 

 

Grib muligheden for at udøve din yndlingssport eller aktivitet under din udveksling i landet. Eller hvorfor ikke prøve noget komplet nyt? Bliv en del af en debat klub, yearbook klub eller spørg om du kan skrive for skoleavisen. At engagere sig i skole aktiviteterne er en fremragende måde at finde venner og blive en del af high school-samfundet.

 

Det er også anbefalet at du deltager i din værtsfamilies aktiviteter efter skole og i weekenderne. Din familie går måske i kirke, sport events eller nyder at tilbringe tid i naturen. Uanset hvad, at være åbensindet og nysgerrig omkring din værtsfamilies livsstil, vil bidrage positivt til din udvekslings oplevelse og fritid i USA.

  

Ansøg om et år på udveksling

 

Bo hos en amerikansk værtsfamilie

Som medlem af en værtsfamilie vil du opleve hvad det vil sige at bo som en amerikaner. Din værtsfamilie vil introducere dig for og give dig et dybt indblik i den amerikanske kultur. De vil vise dig hvordan hverdagen ser ud, såvel som introducere dig til deres typiske helligdage, så som Halloween og Thanksgiving. Amerikanere elsker festligheder, som du meget snart vil lægge mærke til. Om det så er helligdage, fødselsdage eller andre specielle anledninger, så kan du roligt forvente at nogen vil arrangere noget helt fantastisk.

 

Familier over hele USA

Vores værtsfamilier bor over hele USA og de ser meget forskellige ud. Nogle har børn og kæledyr, andre har ikke, nogle er unge, nogle er ældre. Det som de dog alle har tilfælles er en passion for kulturel udveksling og ungdommen. De vil gøre deres allerbedste for dig, så du vil have en vidunderlig tid i deres hjem og hjemland.

 

Betaling

Generelt modtager ingen af vores værtsfamilier betaling eller kompensation for at modtage en udvekslingselev i deres hjem. De bliver værtsfamilie fordi de ønsker det, tror på at det er sjovt, spændende og givende. Vores værtsfamilier i vores Academic Choice og Select High School programmer i USA modtager dog en kompensation for at byde elver velkommen i deres hjem. Dette er for at forsikre at vi kan finde familier som bor tæt på din valgte skole. De er, uanset hvad, lige så nøje udvalgte og godkendte som familierne på vores traditionelle High School-program, Classic High School. 

Læs mere om vores High School-programmer til USA

Quick facts: udvekslingsstudent i USA

Alder: 15 –18 år

 

Afrejse: Juli, august, september eller januar

Sprog krav: Grundlæggende engelsk kundskaber

Engelsk test: Ja, del af selve ansøgningen

Visum: Ja

Område ønske: Ja

Soft Landing Camp: Ja, i New York

Skole dag: Normal fra 7.30 til 14.30

Fag: Der er både obligatoriske fag, såvel som valgfag

Program: Mange muligheder

 

Ansøg om et år på udveksling