Gå på High School i USASom udvekslingselev I USA for du chancen for at opleve den sande High School spirit som amerikanske skoler er kendte for. Sports konkurrencer, sjove aktiviteter, individuelle skole skemaer såvel som events, som prom og homecoming, er alle typisk amerikanske High School elementer som venter på dig. 

Hos Explorius får du chancen for at opleve High School livet I USA lige som du ønsker. Det vældig store land byder på alle former for livsstile, kulturer og klimaer, som gør at hver enkelt udvekslingselev får en helt unik oplevelse. USA har været blandt vores mest populære High School destinationer igennem mange år, og det er også nemt at forstå hvad der tiltrækker vores elever. Amerika’s åbne og venlige High School elever, tilsammen med de kærlige værtsfamilier giver dig følelsen af at være hjemme I løbet af ingen tid. 

Ansøg om et High School år

Vores High School programmer

I USA tilbyder vi en lang række af High School programmer. Læs mere om vores programmer og om det amerikanske skoleliv. 

Vælg hvor i USA du gerne vil studere

Din udveksling – dit valg! Dit High School år er en én-gang-I-livet oplevelse og vi arbejder altid hårdt på at sammensætte det udvekslingsår som du drømmer om. Som en del af dette, tilbyder vi en lang række områdeønsker I USA. Dette er perfekt for dig som allerede nu har et bestemt billede af hvilken stat, region eller by du vil studere I, I USA.
 

Se vores områdeønsker

Se vores områdeønsker

Soft Landing Camp i New York

Uanset hvilket af vores USA programmer du ansøger om, vil dit spændende High School eventyr starte med Soft Landing Camp I New York*. I løbet af fire dage vil du få muligheden for at opdage det bedste af New York City såvel som blive forberedt på dit nye liv I USA. Sammen med andre Explorius elever fra både Norge, Finland, Sverige, Spanien og mange andre lande, vil du få den bedst tænkelige start på din udvekslings oplevelse.

Dine dage i New York

Dag 1: Ankomst og velkomst møde.  

 

Dag 2: “Tilpas dig til USA” workshop om morgenen. Øvre Manhattan sightseeing, efterfulgt af en inkluderet frokost I Central Park. Se Rockefeller Center, Fifth Avenue, Times Square og Madison Square.

Dag 3: “Amerikansk kultur” workshop, efterfulgt af sightseeing af nedre Manhattan. Se 9/11 Memorial, Frihedsgudinden, Wall Street, Chinatown og little Italy.

Dag 4: “Flight” workshop og strand dag. Vi tilbringer dagen ved Seaside Heights, en af de mest populære strande I New Jersey. 

Dag 5: Afrejse tid. Lad udvekslings eventyret begynde!

Ved ankomst vil du blive afhentet af vores personle I lufthavnen. Sammen vil vi tage til hotellet hor du vil dele et værelse sammen med andre Explorius elever. Morgenmad er inkluderet hver dag I campen. 

*Vær opmærksom på, at Soft Landing Campen ikke er inkluderet til dig, som rejser på et forårs semester. 

 

Hawaii Reunion - oplev Hawaii

Benyt chancen for at møde dine venner fra Soft Landing Campen til et reunion på den paradisiske ø Hawaii. Turkisblåt vand, palmer og solskin venter forude på denne fantastiske tur. Læs mere om vores Hawaii Reunion tur.

Ansøg om et år på udveksling

Din fritid i USA

Enestående natur, levende byer, tørre ørkener eller smukke sandstrande. Afhængigt af hor I USA du kommer til at bo, vil din fritid muligvis se anderledes ud. Hvad næsten alle vores udvekslingselever har tilfælles er, at størstedelen af deres fritid faktisk tilbringes på skolen. Der bliver anbefalet at kombinere akademiske mål med en blanding af aktiviteter og sport I USA. En typisk amerikansk High School tilbyder derfor ofte mange klubber og sports aktiviteter for deres elever. 

 

Grib muligheden for at udøve din yndlings sport eller aktivitet under din udveksling I landet. Eller hvorfor ikke prøve noget komplet nyt? Bliv en del af en debat klub, yearbook klub eller spørg om du kan skrive for skoleavisen. At engagere sig i skole aktiviteterne er en fremragende måde at finde venner og blive en del af High School samfundet.

 

Det er også anbefalet at du deltager i din værtsfamilies aktiviteter efter skole og i weekenderne. Din familie går måske i kirke, sport events eller nyder at tilbringe tid i naturen. Uanset hvad, at være åbensindet og nysgerrig omkring din værtsfamilies livsstil, vil bidrage positivt til din udvekslings oplevelse og fritid i USA.

  

Ansøg om et år på udveksling

Bo hos en amerikansk værtsfamilie

Som medlem af en værtsfamilie, vil du opleve hvad det vil sige at bo som en amerikaner. Din værtsfamilie vil introducere dig for og give dig et dybt indblik i den amerikanske kultur. De vil vise dig hvordan hverdagen ser ud, såvel som introducere dig til deres typiske helligdage, så som Halloween og Thanksgiving. Amerikanere elsker festligheder, som du meget snart vil lægge mærke til. Om det så er helligdage, fødselsdage eller andre specielle anledninger, så kan du roligt forvente at nogen vil arrangere noget helt fantastisk.

Familier over hele USA

Vores værtsfamilier bor over hele USA og de ser meget forskellige ud. Nogle har børn og kæledyr, andre har ikke, nogle er unge, nogle er ældre. Det som de dog alle har tilfælles er en passion for kulturel udveksling og ungdommen. De vil gøre deres allerbedste for dig, så du vil have en vidunderlig tid i deres hjem og hjemland.

Betaling

Generelt modtager ingen af vores værtsfamilier betaling eller kompensation for at modtage en udvekslingselev i deres hjem. De bliver værtsfamilie fordi de ønsker det, tror på at det er sjovt, spændende og givende. Vores værtsfamilier i vores Academic Choice og Select High School programmer i USA modtager dog en kompensation for at byde elver velkommen i deres hjem. Dette er for at forsikre at vi kan finde familier som bor tæt på din valgte skole. De er, uanset hvad, lige så nøje udvalgte og godkendte som familierne på vores traditionelle High School program, Classic High School. 

Læs mere om vores High School programmer til USA

Quick facts: High School udveksling i USA

• Alder: 15 –18 år

 

• Afrejse: Juli, august, september eller januar

Sprog krav: Grundlæggende engelsk kundskaber

Engelsk test: Ja, del af selve ansøgningen

Visum: Ja

Område ønske: Ja

Soft Landing Camp: Ja, i New York

Skole dag: Normal fra 7.30 til 14.30

Fag: Der er både obligatoriske fag, såvel som valgfag

Program: Mange muligheder

 

Ansøg om et år på udveksling
Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partnerorganisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge dine præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".

"Ét eller flere felter mangler at blive udfyldt. Vær sød at se efter og prøv igen!"