Udvekslingsstudent i USA

Som udvekslingsstudent i USA får du chancen for at opleve High School spirit, som amerikanske skoler er kendte for. Sportskonkurrencer, sjove aktiviteter, individuelle skoleskemaer såvel som events som prom og homecoming, er alle typisk amerikanske High School-oplevelser som venter på dig.

USA har været vores mest populære High School destination igennem mange år, og det er også nemt at forstå, hvad der tiltrækker vores elever. USA´s åbne og venlige High School-studenter, tilsammen med de kærlige værtsfamilier giver dig følelsen af at være hjemme i løbet af ingen tid. 

Hos Explorius får du chancen for at opleve High School-livet i USA lige som du ønsker. Det vældig store land byder på alle former for livsstile, kulturer og klimaer, som gør at hver enkelt udvekslingsstudent får en helt unik oplevelse. 

Velkommen til USA. Her venter dit livs bedste år på dig! 

Ansøg om et High School-år 


Lige nu: Super Early Bird-tilbud på alle udvekslingsprogrammer!

Book tidligt - Få 5000 DKK i rabat

Ansøgninger til udvekslingsåret 2023/24 er i fuld gang. Book din udvekslingsplads senest d. 31. maj for at blive en Super Early Bird. Med tilbuddet sparer du 5000 DKK på dit udvekslingsprogram.

Gå ikke glip af chancen for at booke dit udvekslingsår til årets bedste pris.

Vil du vide mere? Bestil en gratis og uforpligtende vejledningssamtale med Explorius i dag. Vores High School eksperter fortæller dig mere om tilbuddet og hjælper dig i gang med at planlægge dit udvekslingseventyr.

Bliv en Super Early Bird


Vores High School-programmer

I USA tilbyder vi en lang række af udvekslingsprogrammer. Læs mere om vores programmer i USA.


Vælg hvor i USA du gerne vil studere

Din udveksling – dit valg!

 

Dit high school-år er en én-gang-i-livet oplevelse og vi arbejder altid hårdt på at sammensætte det udvekslingsår som du drømmer om. Som en del af dette, tilbyder vi en lang række områdeønsker i USA. Dette er perfekt for dig som allerede nu har et bestemt billede af hvilken stat, region eller by du vil studere i, i USA.
  

Se vores områdeønsker

Om High School i USA

Uanset hvor i USA du vil studere, vil du helt sikkert få oplevelsen af den typiske high school spirit som amerikanske high schools er kendt for. Du vil genkendte mange elementer her, fra forskellige high school-film. Deres engagement i klubber, prom og homecoming, såvel som Friday Night Football er alle rigtige fænomener. Som high school-student i USA vil du ikke have et kedeligt minut.

Som udvekslingsstudent vil du oftest blive placeret i en junior eller senior klasse. Dette afhænger af din alder, karakterer og den lokale high schools regler. Som en senior vil du få muligheden for at deltage i graduation ved skoleårets afslutning. Forestil dig at afslutte din high school-udveksling iført det typiske graduation outfit, modtage dit diplom, tage billeder og have det sjovt med dine klassekammerater. Kan du forestille dig en bedre afslutning til dit amerikanske high school-år?

Fag og individuelle skemaer

Som high school-student i USA kan du vælge blandt en lang række fag som du gerne vil studere. Udover at have obligatoriske fag, såsom matematik og engelsk, anbefaler vi stærkt at tilmelde sig nogle fag som ikke er så almindelige i dit hjemland, hvis du får muligheden for det. Det kan være American History, Public Speaking eller American Literature, for eksempel. Sammen med din vejleder vil du få muligheden for at lave det perfekte skema for dig, som dækker alle dine ønsker og behov. 

Timerne i amerikanske high schools varer normalt fra omkring en time, med en fem-minutters pause. I modsætning til skolerne i Danmark vil du ikke studere med de samme klassekammerater hele dagen, men skifte klassekammerater til hvert fag.

Dette er fordi hver elev har et individuelt skema, som er tilpasset til deres mål og interesser. I starten kan dette være lidt forvirrende, siden du møder så mange nye medstuderende hver dag. Men efter et stykke tid, vil du sætte pris på det, da du på den måde lærer endnu flere at kende på din high school og på den måde kan få endnu flere venner. 

Stort fokus på aktiviteter efter skole

Skolerne i USA har generelt et bredt fokus på sport og efter-skole aktiviteter. Både os hos Explorius, såvel som vores tidligere udvekslingsstudenter, anbefaler at du engagerer dig i sports aktiviteter eller deltager i klubber, under din high school-udveksling i USA. Det er rigtig sjovt og en god måde at holde sig aktiv og få nye venner på.

Deltag i try-outs til flere forskellige sportsgrene, såsom cheerleadning, basketball, fodbold og cross-country, så snart du ankommer, hvis muligt. Du vil ikke fortryde det! Det er en fremragende måde at blive en del af high school-livet på og opleve alt det sjove, som de amerikanske high schools er kendt for.Soft Landing Camp i New York

Dit store high school eventyr starter på den bedst mulige måde, nemlig på vores populære Soft Landing Camp i en af USAs mest spektakulære byer - New York.

Du får nogle spændende dage, hvor du får mulighed for at opleve denne verdensberømte by, samtidig med at du bliver forberedt på livet i USA. Sammen med andre udvekslingselever får du den bedst mulige start på dit udvekslingsår! 

Herunder kan du se, hvordan programmet for dagene i New York kan se ud. 

Dine dage i New York

Explorius exchange students in new york

Dag 1: Ankomst og velkomstmøde.  

 

Dag 2: “Tilpas dig til USA” workshop om morgenen. Upper Manhattan-sightseeing, efterfulgt af en inkluderet frokost i Central Park. Se Rockefeller Center, Fifth Avenue, Times Square og Madison Square. 

Dag 3: “Amerikansk kultur” workshop, efterfulgt af sightseeing af downtown Manhattan. Se 9/11 Memorial, Frihedsgudinden, Wall Street, Chinatown og little Italy.

Dag 4: Afrejse tid. Lad udvekslings eventyret begynde! 

Ved ankomst vil du blive afhentet af vores personale i lufthavnen. Sammen vil vi tage til hotellet hor du vil dele et værelse sammen med andre Explorius-elever. Morgenmad er inkluderet hver dag i campen. 

*Vær opmærksom på, at Soft Landing Campen ikke er inkluderet til dig, som rejser på et forårs semester. 

  


Din fritid i USA

Enestående natur, levende byer, tørre ørkener eller smukke sandstrande. Afhængigt af hvor i USA du kommer til at bo vil din fritid muligvis se anderledes ud. Hvad næsten alle vores udvekslingsstudenter har tilfælles er, at størstedelen af deres fritid faktisk tilbringes på skolen.

 

Der bliver anbefalet at kombinere akademiske mål med en blanding af aktiviteter og sport i USA. En typisk amerikansk high school tilbyder derfor ofte mange klubber og sportsaktiviteter for deres elever. 

 

Stort udvalg af aktiviteter

 

 

 

Grib muligheden for at udøve din yndlingssport eller aktivitet under din udveksling i landet. Eller hvorfor ikke prøve noget komplet nyt? Bliv en del af en debat klub, yearbook klub eller spørg om du kan skrive for skoleavisen. At engagere sig i skole aktiviteterne er en fremragende måde at finde venner og blive en del af high school-samfundet.

 

Det er også anbefalet at du deltager i din værtsfamilies aktiviteter efter skole og i weekenderne. Din familie går måske i kirke, sport events eller nyder at tilbringe tid i naturen. Uanset hvad, at være åbensindet og nysgerrig omkring din værtsfamilies livsstil, vil bidrage positivt til din udvekslings oplevelse og fritid i USA.

  

Ansøg om et år på udveksling

Bo hos en amerikansk værtsfamilie

Som medlem af en værtsfamilie vil du opleve hvad det vil sige at bo som en amerikaner. Din værtsfamilie vil introducere dig for og give dig et dybt indblik i den amerikanske kultur. De vil vise dig hvordan hverdagen ser ud, såvel som introducere dig til deres typiske helligdage, så som Halloween og Thanksgiving.

 

Amerikanere elsker festligheder, som du meget snart vil lægge mærke til. Om det så er helligdage, fødselsdage eller andre specielle anledninger, så kan du roligt forvente at nogen vil arrangere noget helt fantastisk.

 

Familier over hele USA 

Vores værtsfamilier bor over hele USA og de ser meget forskellige ud. Nogle har børn og kæledyr, andre har ikke, nogle er unge, nogle er ældre. Det som de dog alle har tilfælles er en passion for kulturel udveksling og ungdommen. De vil gøre deres allerbedste for dig, så du vil have en vidunderlig tid i deres hjem og hjemland.

 

Om vores værtsfamilier


Se mere af USA

Når du tager på et uvekslingsår med os, får du flere muligheder for at få set mere af fantastiske USA. Grib chancen for at møde dine venner fra Soft Landing Camp til en reunion på den paradisiske ø Hawaii, opdag "East Coast" eller deltag i en "road trip" i Californien!

Rejser i USA

Quick facts: udvekslingsstudent i USA

 • Alder: 15 –18 år
 • Afrejse: Juli, august, september eller januar
 • Sprogkrav: Grundlæggende engelsk kundskaber
 • Engelsktest: Ja, del af selve ansøgningen
 • Visum: Ja
 • Områdeønske: Ja
 • Soft Landing Camp: Ja, i New York
 • Skoledag: Normal fra 7.30 til 14.30
 • Fag: Der er både obligatoriske fag, såvel som valgfag
 • Ture: Ja
 • Program: Mange muligheder

 

Ansøg om et år på udveksling