Udveksling i USA - se dine muligheder!

Drømmer du om et år som udvekslingsstudent i USA, så kan Explorius hjælpe dig til at få din drøm opfyldt! Med mange års erfaring indenfor udveksling er vi din trygge partner, når drømme skal blive virkelighed. Her på siden kan du se, hvilke programmer du kan vælge imellem, hvis du ønsker at gå på High School i USA.

Har du spørgsmål til programmerne eller er det svært at vælge? Så kontakt os - vores dedikerede medarbejdere står klar til at hjælpe dig på vej!

High School Classic
Dette program er vores almindelige High School tilbud, og det er vores mest populære program. Programmet er til dig, som ønsker at komme på udveksling og ikke har specifikke krav til dit ophold. Du vil gå på en lokal skole, og bo hos en godkendt værtsfamilie nær skolen. Du har mulighed for at ønske et område, som du gerne vil til. Jo tidligere du ansøger, des større chance er der for, at dit ønske bliver opfyldt uden; at vi dog kan udstede nogle garantier. Læs meget mere om USA High School Classic her.

High School Select
På dette program har du muligheden for at få specifikke ønsker for dit ophold opfyldt. Det kan være, at du ønsker én bestemt High School eller et bestemt distrikt. Det kan også være, at du ønsker at have specifikke fag, sportsgrene eller andre aktiviteter. Dette program er dyrere end High School Classic, fordi både værtsfamilie og skole får betaling. Er du blevet nysgerrig? Så læs mere om High School Select her.

Boarding School
Boarding School i USA er en mulighed for dig, som har lyst til at prøve at bo på den skole, hvor du undervises. Det minder om efterskole - bare i udlandet. Lyder det fristende, så læs mere om Boarding School her.

Kombiprogram USA-Australien
Har du lyst til både at opleve ægte High School spirit i USA og den smukke natur samt "laid back" livsstil i Australien? Så har du muligheden for begge dele på ét udvekslingsår med vores kombiprogram USA-Australien! Du begynder året i USA, og når vinteren kommer, tager du videre for at tilbringe foråret i solrige og eventyrlige "Down Under". Læs mere om det spændende kombiprogram her.

Muligheder  Program
Personlig kontaktperson  Classic: Ja / Select: Ja
Forberedende møder  Classic: Ja / Select: Ja
Soft Landing Camp   Classic: Ja / Select: Ja
Vælg by/område  Classic: Nej * / Select: Ja
Valg af specifik skole, fag eller aktiviteter   Classic: Nej / Select: Ja
Vælg skole som tilbyder afgang og diplom  Classic: Nej / Select: Ja
Over 18 år og vil gerne på High School?  Classic: Nej / Select: Ja
Modtager værtsfamilien betaling?  Classic: Nej / Select: Ja
 
* På Classic programmet kan du ønske et område, men vi kan ikke garantere placering i det ønskede område 

 

Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.