Select High School i USA

Fuld kontrol over dit udveklingsophold

Vil du gerne opleve, at tage på High School i USA? Og har du en drøm om en bestemt High School?

Flere af vores elever beskriver udveksling til USA som en oplevelse for livet - så hvorfor ikke sikre, at din kommende High School lever op til lige netop dine drømme? Den perfekte High School for dig er måske placeret nær en strand i Californien eller Florida. Eller måske drømmer du om en High School, hvor du kan gå til din yndlingssport sammen med dine amerikanske venner. High School i USA er også en mulighed for at prøve en ny sport som cheerleading eller skuespil.

På vores USA Select program finder vi, i samarbejde med dig, den perfekte High School for dig! I vores portefølje tilbyder vi det bedste udvalg af High Schools i USA for udvekslingsstuderende. Vi har bl.a. store offentlige skoler, elite privatskoler og efterskoler i USA, hvor du bor på campus med dine lokale samt internationale venner. Find den High School der passer til dig, og læs mere om nogle af vores mest populære skoler.

Ansøg om et år på High School 

Online informationsmøde – High Schools i Californien, USA

Drømmer du om at gå på High School i solrige Californien i USA? Deltag i vores gratis webinar onsdag den 27. april kl.18:30!

Vores High School eksperter fortæller, hvordan du kan finde den perfekte skole til dig med vores High School Select-program. Med programmet kan du vælge skole ud fra område, fag, sport, interesser eller aktiviteter. Vi får besøg af vores tre mest populære skoler, som alle fortæller os, hvad de har at tilbyde! 

Skolerne der deltager er:

  • Placentia - Yorba Linda Unified School District, Los Angeles, Californien, USA
  • El Camino Real Charter High School, Californien, Los Angeles, Californien, USA
  • Torrance Unified School District, Californien, Los Angeles, Californien, USA

Vi glæder os til at se dig!

 Tilmed dig her  

 

Online informationsmøde – Topskoler i Boston, USA

Kunne du tænke dig at kickstarte din fremtid med et udvekslingsår til USA, og gå på High School i akademisk topklasse? Deltag i vores gratis webinar onsdag den 11. maj kl.18:30 for mere information. 

 

Her vil vores High School eksperter fortælle, hvordan du med vores Select-program kan finde den helt rigtige skole for dig. Med programmet kan du vælge skole ud fra område, fag, sport, interesser eller aktiviteter. Vi får besøg af tre skoler fra Boston-området, som alle vil fortælle hvad de har at tilbyde! Det er gratis at deltage og efterfølgende er du velkommen til at booke en gratis studievejledning med os. 

Skolerne der deltager er:

  • Arlington High School, Massachusetts, USA
  • Newton South High School, Massachusetts, USA
  • Beverly High School, Massachusetts, USA

Vi glæder os til at se dig! 

Vi glæder os til at se dig!

 Tilmed dig her  

 

Få den bedste High School oplevelse

 

På vores Select program kan du altså selv bestemme, hvilken High School du gerne vil studere på, men programmet tilbyder også meget mere!

USA Select programmet tilbyder vores udvekslingselever alle de kulturelle oplevelser, fordybelser og spændende aktiviteter fra Classic programmet – men derudover er du selv med til at tilpasse opholdet alt efter dine ønsker.