Efterskole i USA – til den bedste pris!

  

Efterskole i udlandet 

Efterskole er populært i Danmark, men hvorfor ikke kombinere et efterskoleophold med udveksling i eller efter 9. klasse?

Efterskole i USA kaldes også for Boarding School. Du bor på campus sammen med dine lokale og internationale venner og har et bredt udvalg af fag, aktiviteter og sportsgrene, som du dyrker i din hverdag.

Vil du vide mere om Efterskole i USA?

Allerede på tirsdag d. 18. januar kl. 17.00 har vi et gratis og uforpligtende informationsmøde, hvor du kan høre mere om Efterskole i udlandet. Tilmeld dig til informationsmøde om Efterskole i USA her

Du kan også hente vores Efterskole i USA - guide her! Her kan du finde mange flere informationer om, hvordan din hverdag og weekend ser ud - på Efterskole i USA.

Hent din gratis guide 

Efterskole i USA - til den bedste pris! 

Du har måske ikke overvejet at tage på Efterskole i USA i eller efter 9. klasse, fordi efterskole prisen normalt set ligger på omkring 230.000 – 430.000 DKK. Vi tilbyder en langt mere attraktiv efterskole pris, så du kan få oplevelsen af at gå på nogle af de mest prestigefyldte efterskoler i USA til den lavest mulige pris!

Hvad koster et efterskole ophold? 

Vores Efterskole program koster 136.500 DKK for elever, der starter deres udvekslingsophold i efteråret 2022. I prisen er der blandt andet inkluderet undervisning, forsikring, flybiletter tur/retur, forberedende møder, Soft Landing Camp i New York, vejledning til visumansøgning samt skoleansøgning, 24/7 adgang til Dorm Parents & lokal kontaktperson

Vi har stadig pladser tilbage, men du skal gribe muligheden nu, hvis du vil sikre din plads. 

Unikt og tidsbegrænset Scholarship Program - Spar 5000 DKK

Lige nu har vi et helt unikt Scholarship tilbud til dig, der gerne vil på Efterskole i USA til efteråret 2022. På vores Scholarship Program har du mulighed for at spare 5000 DKK. For at blive godkendt til vores Scholarship tilbud skal du have afholdt en vejledningssamtale med os inden d. 28. februar 2022. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter. 

Grib mulighed nu, hvis du gerne vil afsted på vores Scholarship Program.  

Ansøg om et år på High School

Hvorfor skal du vælge at tage Efterskole i USA?

Fordele ved et efterskoleophold i udlandet

  • Giver dit CV en international vinkel
  • Styrker dine fremtidige karrieremuligheder
  • Giver dig et internationalt netværk for livet med venner, lærere og "dorm parents"
  • Giver dig kulturel bevidsthed
  • Styrker dine sproglige kompetencer

Hvis du tager dit efterskoleophold i udlandet, får du altså efterskoleoplevelsen, hvor du lever med dine medstuderende, dyrker sport og er en del af et fællesskab, samtidig med, at du udvikler dig socialt og fagligt. Denne kombination er altså den perfekte mulighed for, at du kan blive klar til din fremtidige uddannelsesvej samtidig med, at du får et unikt High School år, med en masse sjove og spændende oplevelser.

“Noget af det bedste ved at gå på Boarding School er, at jeg oplever hele året sammen med både lokale og andre internationale elever” – Silvia

Hvordan er det at gå på Efterskole i USA?

At tage på Efterskole i USA er en unik oplevelse – med fantastiske venner, aktiviteter og faciliteter i gåafstand. Du er omgivet af venner på din egen alder, lærere samt ”dorm parents” og dit år vil blive fyldt med sociale oplevelser.

En typisk dag på Efterskole i USA

07:30 Morgenmad – Spis morgenmad med dine venner. Morgenmaden består af et bredt udvalg af friske og sunde muligheder.

08:30 Skoledagen starter – Din skoledag varer indtil 15.00 med en 45 min. frokostpause.

15:00 Sport – Dyrk din ynglings sportsgren f.eks. Cheerleading, Basketball eller Volleyball.

17:00 Arts og andre aktiviteter – Her har du måske dans eller musik, eller måske er du en del af en klub.

18:00 Aftensmad – Spis aftensmad sammen med dine venner. Maden er tilberedt af professionelle kokke.

19:00 Studietid – Lav lektier sammen med dine klassekammerater.

20:30 Fritid – Spil bordtennis, se TV eller hæng ud sammen med dine venner.

22:00 Lights out – Lyset skal slukkes på værelserne.

Ansøg om et år på High School 

Fritids- og weekendsaktiviteter på Efterskole i USA

Efterskoler har en bred vifte af aktiviteter, som du kan deltage i efter skole eller i weekenderne. Efterskolen vil eksempelvis arrangere ture til shoppingcentre, ture til biografen eller seightseeing ture til de større byer. Der vil også være mulighed for, at du kan dyrke sport eller måske er du en del af et samfundstjensteprojekt. I weekenden eller ferier kan det også være du besøger dine lokale venners familier i USA.  

Hvad drømmer du om at opleve?

Som efterskoleelev på vores program kan du selv vælge én sportsgren eller ét fag, som du drømmer om at opleve på netop din efterskole. Herefter vil vi gøre vores bedste for at finde en efterskole til dig, der lever op til din drøm. Du kan frit vælge mellem eksempelvis: Fodbold, Cheerleading, Basketball, Volleyball, Musik, Dans, Kinesisk eller Spansk.

Få sikret din plads

Når du er accepteret til dette program, er din deltagelse garanteret. Du ved præcis, hvor du skal bo og studere inden for 2-4 uger efter, at du har indsendt din ansøgning.  

Mød os til en uforpligtende personlig samtale

Bestil en gratis og uforpligtende samtale med os, hvor vi kan give dig flere detaljer om programmet og høre, hvilke ønsker du har til din kommende efterskole.