Efterskole i USA – få den bedste pris

Efterskoleelever USA

Har du overvejet et udvekslingsophold på en efterskole i USA? Måske ikke, da prisen for et ophold på en amerikansk boarding school normalt ligger på mellem $35,000 - $65,000 USD for et år på en af disse fantastiske skoler.

Nu kan vi tilbyde dig et efterskoleophold i USA med alt hvad det indebærer - for en lavere pris! Vores efterskoleprogram indeholder et bredt udvalg af nogle af de mest populære internationale skoler i USA. Vi finder den perfekte efterskole for dig – og du får hele efterskoleoplevelsen til den bedste pris!

Hvorfor elsker eleverne at gå på en amerikansk efterskole?

Efterskole livsstilen

Forestil dig en efterskole som et all-inclusive resort – med fantastiske venskaber, aktiviteter og faciliteter inden for gåafstand. Du kan endda sove længe, for din undervisning er kun en kort gåtur væk.

Efterskoleopholdet i USA giver dig mulighed for:

  • At få venskaber for livet med både amerikanske og internationale elever, lærere og ‘dorm parents’
  • Vælge mellem en lang række sunde eller vegetariske alternativer hver dag ved skolens buffet
  • Lave forskellige aktiviteter efter skole og i weekenden – eller bare hænge ud med vennerne!

Et sikkert miljø giver den bedste oplevelse

Undervisning efterskole USA

Efterskolerne har stærke ressourcer til at sikre elever, lærere og ansatte; og der er lille smitterisiko fra offentlig transport. Derfor får efterskoleeleverne den fulde udvekslingsoplevelse – 75% af vores amerikanske efterskoler havde 100% fysisk undervisning hele efteråret 2020.

Selvom vi er optimistiske omkring, at alle skoler åbner op som normalt i efteråret, er vores efterskoleelever bedre sikret for fysisk undervisning, sport, clubs og andre aktiviteter på campus. At tage på en amerikansk efterskole er en sikker udveksling i 2022.

Ansøg om et år på high school

Få lige det, du helst vil have!

Efterskole sport USA

Prisen for dette program inkluderer, at vi finder den perfekte skole til dig. Alle efterskoler har gode campus, en varieret buffet, støttende ansatte, spændende fag og en masse nye venner – du er sikret en fantastisk oplevelse!

Du kan vælge én ting fra vores liste og vi vil sørge for, at denne ting opfyldes på din kommende efterskole! Du kan blandt andet vælge mellem fodbold, golf, cheerleading, drama, musik eller dans, for blot at nævne nogle muligheder. Fortæl, hvad du gerne vil have på din efterskole og vi finder den perfekte efterskole til dig!

Vil du gerne have et US diploma og gå i grade 12? Vi har begrænsede grade 12 pladser, men spørg os snarest hvis du vil sikres dette!

En unik oplevelse til en enestående god pris

Vores efterskole program (boarding school) er normalt vores dyreste mulighed. Prisen for dette program er 49.950 DKK + 14.950 USD. Dette inkluderer blandt andet skoleplads, at bo på campus, fuld forplejning, flybilletter, Soft Landing Camp, 24/7 support og støtte fra Dorm Parents og School Faculty, vejledning til visumansøgning og skoleansøgning og din egen kontaktperson både før og mens du er afsted.

Få sikret din plads

Tag et gratis og uforpligtende interview med os, hvor vi kan give dig flere detaljer om programmet og høre, hvilke ønsker du har til en kommende efterskole.

Ansøg om et år på high school