Ture under din udveksling i USA

Et år på udveksling er mere end high school og studier. Det er en fantastisk chance for at se mere dit valgte studieland og for at møde andre udvekslingsstudenter fra både Danmark og andre lande, under sjove ture og udflugter.

Vi er glade for at kunne tilbyde dig flere forskellige ture i USA som du kan deltage i, under dit udvekslingsår. Du får for eksempel chancen for at deltage i en drømmetur til Hawaii, opleve det bedste af “West Coast” eller “East Coast”.

Se vores udvalg af ture som bliver arrangeret og tilbudt, og tøv ikke med at kontakte os for at få flere detaljer.

Hawaii Reunion – afsted til Hawaii!

Velkommen til den paradisiske ø Hawaii! Med os hos Explorius, får du en unik mulighed for at deltage i en enestående tur til Hawaii under dit år på udveksling i USA. Sammen med Explorius personale og elever vil du kunne opleve det bedste af Oahu, en af Hawaii’s mest populære øer.

Om turen

I løbet af seks dage nyder vi livet på Oahu, den tredje største ø på Hawaii. På Oahu finder du den evigt populære hovedstad Honululu, det kendte Diamond Head trail, fantastiske snorkel muligheder såvel som hvide sandstrande. Ikke at glemme er de søde beboere, velsmagende mad og smukke palmer overalt hvor øjet rækker. Det er et fantastisk tropisk paradis og en sand oplevelse, som du ikke må gå glip af!

Sjove udflugter

Med Explorius får du chancen for at gense alle udvekslingsstudenterne fra Soft Landing Camp i New York, til en fantastisk reunion i det nye år på Hawaii. Sammen vil vi få den bedste start på det nye år. Kan du forestille dig en bedre måde at starte det nye år på, end sammen med alle dine venner på Hawaii? Udover at nyde alt det sjove, udforsker vi så meget som muligt af den fantastiske ø under vores ophold her. Vi tager på en guidet tur på Pearl Harbor, lærer mere om den Polynesiske kultur ved tema-parken Polynesian Cultural Center og snorkler blandt farverige fisk i det klare hav. Vi kommer også til at slappe af på de fantastiske strande, opleve byen Honululu og hike på det vulkanske bjerg Diamond Head, hvor vi kan tage fantastiske billeder af udsigten.

Få dit livs tur til reunion på Hawaii. Aloha! (Kærlighed, fred & medfølelse)

Dato

29. januar – 4. februar, 2022


Inkluderet

 • Charter bus transport under hele turen
 • 6 nætter i Waikiki (Delt værelse med 4 Explorius elever)
 • 6 hotel morgenmad & 5 aftensmad
 • 1 Luau middags show
 • By tur på Honolulu
 • Tur til Pearl Harbor
 • Tur til øens nordkyst
 • Billet til Diamond Head Trail
 • Billet til Polynesian Cultural Center
 • Transport til og fra lufthavn/hotel/lufthavn
 • Glade camp koordinatorer
 • Video fra turen

Valgfrit

 • Snorkling (leje af udstyr)
 • Katamaran tur
 • Surf undervisning

Ikke inkluderet

 • Flybilletter til og fra værtsfamilien

Pris

1470 USD

Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser og først til mølle-princippet gælder derfor.

Ansøg om et high school-år

The Best of the West 

Oplev det bedste af vestkysten, også kendt som “West Coast”, på denne fantastiske tur gennem Arizona, Nevada og Californien.

Vi starter i solrige Phoenix og afslutter i charmerende San Fransisco, du vil opleve enestående Grand Canyon, farverige Las Vegas, glamourøse Los Angeles og fortryllende Yosemite National Park.

I løbet af 14 dage vil du få mulighed for at opleve et eventyr fyldt med kultur, venskaber og sjov. Dygtige guides vil vise dig Alcatraz, Universal Studios, en limousine tur gennem det kendte “The Strip” i Las Vegas og vise dig det allerbedste af de kendte byer, som vi besøger.

Californien eventyr

Hvis du er interesseret i kun at opleve staten Californien, så benyt muligheden ved at deltage i vores 8 dages tur mellem Los Angeles og San Francisco!

Masser af sjov venter forude, f.eks. Universal Studios, Disneyland og Madame Tussauds voks museum. Vi hopper også på en sporvogn og kører gennem de farverige områder af smarte San Francisco og tager færgen ud til den kendte ø Alcatraz. Det er den perfekte Los Angeles - San Francisco tur, hvor du kan opleve det bedste af de disse fantastiske byer og alt som følger med.

Den ultimative tur til østkysten

Østkysten i USA, også kaldet “East Coast”, er en kyst fyldt med kontrast, og det er turen også!

På denne fantastiske 14 dages tur, vil du få chancen for at opleve alt fra majestætiske Niagara Falls oppe mod nord ved den canadiske grænse, storbypulsen i New York City og Philadeplhia, historiske Washington, D.C., og de vidunderlige strande ved det sydlige Amerika i Florida og South Carolina. Erfarende guides vil vise dig det bedste af de populære lokationer. De vil vise dig Walt Disney World i Orlando, være med på sejlturen “Maid of the Mist” i Niagara Falls, såvel som til Empire State Building og Statue of Liberty – blandt mange, mange andre ting. Forbered dig på det bedste “East Coast” eventyr der findes!

New York til Washington, D.C.

Dig som gerne vil på tur på østkysten indenfor en kortere periode, kan deltage på en 8 dages tur fra New York til Washington, D.C.

Udover at besøge de to vigtige byer, vil vi også tilbringe tid i byen Philadelphia. I Philadelphia udforsker vi National Constitution centret, se hvor “Declaration of Independence” blev underskrevet såvel som prøve nogle af Philly’s kendte delikatesser, såsom “Philly Cheese Steak”. Inkluderet i denne interessante tur er også billetter til en Broadway forestilling, Metropolitan Art Museum, UN-tur, Frihedsgudinden såvel som Emire State Building i New York. I Washington, D.C, besøger vi de mange monumenter som hovedstaden har at byde på, opleve USA’s første presidents liv, George Washington, i Mount Vernon, blandt mange andre ting.

På denne tur får du den perfekte kombination af interessant viden omkring den amerikanske kultur og historie, samt en masse sjov!

Ansøg om et high school-år

New York, New York …

Når du rejser på et udvekslingsår til USA med os, er vores Soft Landing Camp i New York inkluderet i prisen. Hvis du ikke kan få nok af denne by, tilbyder vi flere muligheder for at opleve mere af byen!

Deltag på et 5 dages besøg i New York under den blomstrende forårstid eller hvorfor ikke New York når det er bedst – under helligdagene i december. Der er intet andet sted som New York. På turen vil du opleve alle de vigtige attraktioner og områder. På forårsturen vil vi se en forestilling på Broadway, besøge Metropolitan Art Mseum, gå til hiphop undervisning og deltage i en UN-tur, blandt mange andre ting. På december turen vil vi fokusere mere på vinteraktiviteterne, såsom skøjte i Rockefeller Square og Radio City Rockettes Show.

Ansøg om et high school-år

<< Tilbage til USA