Invester i dit barns fremtid

Giv dit barn den bedste gave en teenager kan få - et meningsfyldt eventyr fyldt med viden, venskaber og oplevelser for livet.

Fordelene ved at tage et år på high school-udveksling er enorme.

Bare efter et par få måneder bliver vores udvekslingsstudenter erfarne internationale-indbyggere. Flydende i et nyt sprog, med venner fra hele verden, er de klar til at tage endnu et større skridt mod en spændende fremtid som unge voksne.

Den bedste forberedelse på fremtiden

At studere på en high school i udlandet er en fremragende forberedelse til dit barns fremtidige akademiske studier og karriere. Som udvekslingsstudent bliver de selvstændige, samt lærer hvordan de skal tilpasse sig til en anderledes kultur og skolesystem.

Dette vil give dem tydelige fordele både når de returnerer til skolen i forhold til bedre karakterer, forståelse for verdenen og endnu bedre sociale evner.

Hvem er vi?

Os hos Explorius har det bedste job. Siden starten af 2002 har vi hjulpet teenagere i alderen 14-18 år til at tage deres første skridt ud i uddannelsesverdenen og se dem returnere hjem som mere modne, selvstændige og vidende unge mennesker.  

Mød os

 

Hvorfor vælge os?

For os betyder personlig service, sikkerhed og kvalitet alt. Vores elevers velbefindende er det, som altid kommer først.

Dette og en masse andet, er hvad der har givet os det fremragende ry, som vi har blandt vores tidligere elever og forældre.

  • Kontaktperson i Danmark – du og dit barn får en personlig kontaktperson som du altid kan komme i kontakt med og som kender dig, din profil og dine ønsker.
  • Månedlige rapporter – vores lokale personale i dit barns værtsland sender månedlige rapporter til os og jer som forældre. Disse rapporter inkluderer en grundig oversigt over dit barns velbefindende og generelle status i værtslandet.

  • Altid der for dig – vi har en 24/7 nødtelefon i alle vores lande.

  • Nøje udvalgte værtsfamilier – vi arbejder kun med værtsfamilier som har været igennem en grundig godkendelse.

  • Forberedende møder – vi forbereder dig og dit barn på den bedst mulige måde, på det forestående studieår i udlandet, ved flere forskellige møder og samkomster. 

  • Information lige i din lomme – gennem din app vil du have den nødvendige information tilgængelig lige i din lomme. Vigtig information som skole, værtsfamilie og forsikring, samt nødtelefon numre.

  • One Team Across the Globe – vi er stolte af at være en del af Educatius Group og at have et meget tæt samarbejde med vores kollegaer i de andre lande, ved at have de samme procedurer og transparens overalt.

  • Kreditværdighed – vores kreditvurdering er fremragende. Som en svenskejet virksomhed er vores kreditvurdering offentlig og det vises at vi er iblandt top-1% af alle svenske virksomheder. Derfor behøver du ikke at være bekymret om, at vi lukker og slukker fra den ene dag til den anden eller at du har økonomisk risiko. Kilde: UC AB

Kontakt os i dag

Tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi vil besvare alle dine spørgsmål vedrørende dit barns studieår og fortæller dig meget mere om, hvordan det hele fungerer.

Venligst udfyld formularen nedenfor eller giv os et kald på +45 70262002