Nyheder og tilbud

Se vores seneste nyheder og tilbud

Unlock Paradis | gratis tur til Hawaii

Er du klar til en rejse, der vil tage pusten fra dig? Kom med os på en 7-dages/6-nætters eventyr til Hawaiis livlige kultur og smukke natur. Opdag øen Oahu, Stillehavets juvel, og oplev “Aloha Spirit”. Alt dette er inkluderet, når du tilmelder dig dit udvekslingsprogram i september 2023!

Læs mere her

Mød Spanien ekspertene i København

Marker din kalender den 19. oktober fra kl. 16.30 til 18.30, da vi inviterer dig til at begive dig ud på en opdagelsesrejse ved vores “Unlock Spain” begivenhed, lige her i København.

Læs mere her

UNLOCK THE DREAM: HIGH SCHOOL EXCHANGE EVENT

Er du en studerende med en passion for at udforske verden og nysgerrig på at tage på et high school-udvekslingsår? Kom med os til ” Unlock the Dream,” et eksklusivt arrangement arrangeret af Explorius, din indgang til globale eventyr. Vores dedikerede personale og ambassadører ser frem til at møde dig, besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at tage det første skridt mod en uforglemmelig rejse.

Læs mere her

En oplevelse for livet

Udveksling er en enestående oplevelse, der former din fremtid. Tjek vores guide og få hjælp til planlægningen af dit udvekslingsår. Book en gratis samtale hos os for at gøre din drøm til virkelighed.

https://www.explorius.dk/wp-content/uploads/sites/5/2022/01/banner4.jpg

Deltag i vores infomøder

Vi arrangerer webinarer og infomøder året rundt, hvor vi inviterer vores kolleger og samarbejdspartnere fra forskellige dele af verden til at give dig et i dybdegående kendskab til vores programm.

Læs mere
Begynd din planlægning