Nyheder og tilbud

Se vores seneste nyheder og tilbud

EARLY BIRD 2023/2024

Vores programpriser kommer til at stige, og derfor er vores Early Bird tilbud perfekt for dig, som allerede har taget beslutningen om at tage på udveksling til 2023. Gå ikke glip af chancen for at booke din High School oplevelse til Early Bird pris.

Læs mere her

Et nyt look

Du undrer dig måske over, at vi ser anderledes ud? Vi har nemlig fået nyt logo og hjemmeside, som du måske allerede har opdaget. I 2021 og 2022 har vi hos Explorius udviklet et nyt look for at give et bedre billede af, hvem vi er.

Læs mere her

Hent vores high school guide

Vi har en gratis High School Guide klar til dig, som gerne vil blive lidt klogere på vores udvekslingsprogrammer hos Explorius. Her kan du læse mere om vores forskellige destinatoioner og måske finde frem til, hvad du drømmer om at opleve.

Læs mere her

En oplevelse for livet

Udveksling er en enestående oplevelse, der former din fremtid. Tjek vores guide og få hjælp til planlægningen af dit udvekslingsår. Book en gratis samtale hos os for at gøre din drøm til virkelighed.

https://www.explorius.dk/wp-content/uploads/sites/5/2022/01/banner4.jpg

Deltag i vores infomøder

Vi arrangerer webinarer og infomøder året rundt, hvor vi inviterer vores kolleger og samarbejdspartnere fra forskellige dele af verden til at give dig et i dybdegående kendskab til vores programm.

Læs mere
Begynd din planlægning