Vi er Explorius Danmark

At være udvekslingstudent er en once-in-a-lifetime oplevelse, som vil forme din fremtid. For at sikre, at du får den bedste udvekslingsoplevelse, har vi sammensat et team af High School eksperter, som guider og støtter dig fra start til slut. Alle vores medarbejdere har selv studeret eller arbejdet i udlandet og ved, hvad der skal til for at få et succesfuldt og mindeværdigt år i udlandet.

Thea Klarskov Madsen
Thea Klarskov Madsen
Student Exchange Coordinator

Line Hemmingsen
Line Hemmingsen
Student Exchange Sales Coordinator

Rolle og lande?

Jeg arbejder som Student Exchange Sales Coordinator og er kontaktperson for de elever der skal til USA, New Zealand, Italien, Frankrig og La Réunion.

Hvorfor startede du med at arbejde med udvekslingselever?

Det skete faktisk ved et tilfælde. Jeg startede i det der dengang var den administrative afdeling hos Explorius og fik derigennem ”smag” for alt det spændende, der er ved at beskæftige sig med udveksling og valgte derfor at søge jobbet som koordinator tilbage i 2014, efter at have været der i to år. Jeg har arbejdet med udveksling lige siden og jeg elsker mit job!

Har du en særlig situation, du har oplevet, som har betydning for dig?

Jeg vil ikke sige, at der er én særlig situation, som har haft betydning for mig, men der er flere. Det er blandt andet, når jeg modtager beskeder fra de elever, der er afsted på udveksling, som fortæller hvor fantastisk de har det, hvordan de har oplevet at få en ”udvidet” familie og hvordan de bare har fået venner for livet. Det er også, når forældre skriver til mig efter at have fået deres barn hjem efter et år i udlandet og fortæller, hvordan det er et helt andet og meget mere modent ”barn” de har fået hjem igen og hvordan udvekslingsopholdet har gjort alverden til forskel i deres barns liv.

Ida Josefine Madsen
Ida Josefine Madsen
Salgs- og Marketingkoordinator

Rolle og lande?

Jeg arbejder som Salgs- og Marketingkoordinator.

Hvorfor startede du med at arbejde med udvekslingselever?

Min motivation for at arbejde med udveksling er, at jeg er enormt fascineret af kultur og tværkulturelt samarbejde. Denne interesse kan også spores tilbage i min studietid, hvor jeg har studeret kulturel intelligens, hvilket bl.a. bragte mig hele vejen til Indien. Denne indsigt i kultur har gjort, at jeg brænder for at arbejde med udvekslingselever, idet jeg oplever, at udveksling er en enestående mulighed for, at vi bliver bedre til at forstå hinanden på tværs af kulturer. Jeg finder det derfor inspirerende at være med til at skabe rammerne for elevernes udvekslingseventyrer, fordi det både er en unik social oplevelse samtidig med at vores elever opnår indsigt i en ny kultur. Det mener jeg har stor værdi for den enkelte elev såvel som for vores globale samfund.

Har du en særlig situation, du har oplevet, som har betydning for dig?

For mig er det enormt særligt at følge med i vores elevers udvekslingsophold gennem de sociale medier. Her deler de et glimt af deres oplevelser via. engageret elev takeovers. Jeg synes, at det er særligt at følge med i, hvor dygtige vores elever er til at dele deres hverdag, interesser, erfaringer og gode råd. Jeg bliver altid imponeret over, hvor gode de er til at beskrive både de fantastiske oplevelser som nye venskaber såvel som de mere udfordrende oplevelser som hjemve. Jeg nyder derfor at have kontakt med vores elever både inden, under og efter deres ophold, hvor de bliver bedre og bedre til at sætte ord på deres unikke ophold.

Julia Berner-Zhou
Julia Berner-Zhou
Digital Manager for Educatius Group, based on the CPH office

Rolle og lande?

Country Manager og kontaktperson for elever som skal til Spanien og Argentina.

Hvorfor startede du med at arbejde med udvekslingselever?

Jeg har en international baggrund som både kombinerer det danske med det tyske, det spanske og det kinesiske, hvilket har gjort mig meget åben overfor forskellige kulturer og måder at leve på. At udvide sin horisont og få kendskab til andre levemåder, samt evnen til at balancere forskellige kulturer i sit liv, føler jeg er meget givende og beri-gende. Derfor er det mig en fornøjelse at følge de unge mennesker, som gennemgår en stor personlig udvikling, ved at drage på udveksling.

Har du en særlig situation, du har oplevet, som har betydning for dig?

Der er mange gode og mindeværdige situationer, men en ganske særlig har været hvor nogle elever skulle flyve fra USA til Danmark, men grundet flytrafikken strandede de i New York og skulle overnatte der, hvilket ikke var et drømmescenarie! Jeg og en kollega kontaktede alle vi kendte i New York for at finde en voksen som kunne tage sig af dem, men uden held – indtil jeg fik fat i den danske ambassade i New York. De sendte en medarbejder på tur for at samle eleverne op i en ambassade bil, for at køre dem til et hotel (hvor denne medarbejder også overnattede og passede på dem), hvor de dagen efter blev kørt sikkert til lufthavnen og sendt godt afsted på deres fly mod København. Eleverne havde det godt og fik en ekstra oplevelse med i bagagen – og jeg var lykkelig over et stærkt internationalt samarbejde, som er det udveksling handler om.

Pierre
Pierre
Director Explorius Nordics

Based in Sweden office

Elnaz
Elnaz
Nordic Sales Manager

Based in Norway office

High School eksperter

Hos Explorius vi eksperter i High School udveksling og vi tilbyder et bredt udvalg af programmer til udvekslingsstuderende.

Om os

One Team Across the Globe

Hos Explorius er vi stolte af at være en del af Educatius Group AB, som er en stor organisation inden for international uddannelse.

One Team Across the Globe

Tag det næste skridt mod dit udvekslingsår

Indtast dine oplysninger og vi hjælper dig videre! Eller ring til os på 70 26 20 02.

Begynd at planlægge dit udvekslingsophold

Send os dine oplysninger og en af ​​vores High School eksperter vil kontakte dig for en personlig og gratis vejledningssamtale. Tag det næste skridt og begynd planlægningen af dit udvekslingsår.

*” indikerer påkrævede felte

Fødselsdag
Hidden
Er du interesseret i at tage et amerikansk High School diploma*
Håndtering af persondata*
Hidden
Er du studerende eller værge?*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Begynd din planlægning