Sprogkursus i Tyskland

Den bedste forberedelse til dit udvekslingsår

For at forberede dig bedst muligt på udvekslingsår i Tyskland, tilbyder vi et sprogkursus i Mannheim. Sprogkurset finder sted i dagene inden Soft Landing Camp. Vi anbefaler sprogkurset, hvis man har brug for at få opfrisket de tyske gloser inden udvekslingsåret begynder. Så får du den bedst mulige start på dit udvekslingsophold.

Om sprogkurset

Sprogkurset finder sted på en sprogskole, som ligger centralt i Mannheim. Man har undervisning fem timer om dagen med små pauser i løbet af dagen.

På kurset vil du forbedre dine kommunikationsevner på det tyske sprog, ligesom du også vil lære mere om tyske skikke og traditioner. Der vil være undervisning i tysk grammatik, grundlæggende ordforråd og nyttige udtryk og vendinger. Der vil også være forskellige quizzer og spil om den tyske kultur. Hver undervisningstime vil tage dig et skridt nærmere dit mål: at føle dig mere selvsikker og kommunikere bedre på tysk.

Efter undervisningen og i weekenderne vil du få mulighed for at bruge din fritid sammen med andre udvekslingsstuderende og dine campledere. Der bliver arrangeret forskellige udflugter, som eksempelvis kan være til den lokale fodboldbane, svømmehal eller til andre byer som Frankfurt og Heidelberg.

Varighed

To hele skoleuger

Bliv kontaktet at vores High School eksperter

*” indikerer påkrævede felte

Hidden
Er du studerende eller værge?*
Hidden
Hidden
Håndtering af persondata*

Kost og logi

I løbet af sprogkurset bor du på et hyggeligt hostel i den centrale del af Mannheim. Du vil dele værelse med andre udvekslingsstuderende. Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Inkluderet

 • Fem timers tyskundervisning per dag
 • Skole- og undervisningsgebyr
 • Alt skolemateriale
 • Diplom
 • Transport ved ankomst og afrejse
 • Introduktion og orientering af vores personale
 • Støtte og opsyn af vores personale
 • Fuld forplejning på hostel
 • Aktiviteter og workshops om eftermiddagene
 • Workshops om tyske traditioner, kulturen, skolen osv.
 • Sightseeing i Mannheim og andre byer
 • Transport til alle aktiviteter

Historier fra udvekslingsstuderende

EDNA, i Tyskland

“Tyskland er et land med meget kultur, og der er utroligt meget at opleve. Du får venner for livet, både gennem skolen og gennem sporten.”

ERIK, i Tyskland

”Ved at tage et udvekslingsår kaster man sig automatisk ud i en fremmed kultur. Så får du nye oplevelser, viden og venner fra en helt ny del af verden.”

En oplevelse for livet

At være udvekslingsstudent er en once-in-a-lifetime oplevelse, som vil forme din fremtid. Download vores High School guide, eller bestil en personlig vejledningssamtale med vores High School eksperter, og lad os sammen skabe rammerne for dit udvekslingsår i Tyskland.

Udvekslingsår i Tyskland

At være udvekslingsstudent i Tyskland er den perfekte mulighed for at opleve den tyske kultur og lære et af de mest talte sprog I verden. Som tysktalende kan du kommunikere med millioner af mennesker.

Begynd din planlægning